Περιγραφή

RelaxFun (Χαλαρωτικό)
Το χαλαρωτικό μασάζ σας προσφέρει ψυχική και σωματική ηρεμία.
Μέσα από ήπιες τεχνικές, συνεχόμενες και ρυθμικές κινήσεις θα ανακουφίσουν το σώμα, απομακρύνοντας ταυτόχρονα την αρνητική ενέργεια και το στρες.
Κάντε ένα διάλλειμα και χαλαρώστε!

BodyCare (Θεραπευτικό)
Σκοπός του θεραπευτικού μασάζ είναι η αντιμετώπιση των μυϊκών πόνων. Με αργές κινήσεις που στοχεύουν στο βάθος των μυών, προκαλώντας ηρεμία στους ταλαιπωρημένους μυς, περιορίζεται το οίδημα. Έτσι αποκαθίσταται μυών, τενόντων και συνδέσμων της τραυματισμένης περιοχής.

Athletic (Αθλητικό)
Το αθλητικό μασάζ ενεργεί προληπτικά αλλά και κατασταλτικά.
Είναι ιδανικό πριν και μετά την έντονη άσκηση, στοχεύει στην αποκατάσταση και επαναφορά των κουρασμένων μυϊκών ομάδων. Παράλληλα αποτρέπει πιθανούς τραυματισμούς, διατηρώντας την ελαστικότητα των μυών και των τενόντων.
Η αθλητική μάλαξη απευθύνεται σε όσους προπονούνται συστηματικά και έντονα, σε όσους αναζητούν ένα δυνατό μασάζ και σε εκείνους που κάνουν καθιστική εργασία. Θα τονώσει το κυκλοφοριακό σας σύστημα και θα σας δώσει ενέργεια!

Detox (Λεμφικό)
Η λεμφική μάλαξη είναι μία αποσυμφορητική θεραπεία με στόχο την ενίσχυση κυκλοφορίας της λέμφου.
Η κατανάλωση χαμηλής ποιότητας υγρών και τροφίμων, ο μολυσμένος αέρας που αναπνέουμε, προκαλούν συσσώρευση τοξικών αποβλήτων στο σώμα μας και δυσλειτουργία της μεταβολικής διαδικασίας. Το αποτέλεσμα είναι η αίσθηση κόπωσης, φούσκωμα και κακή διάθεση.
Σκοπός της θεραπείας είναι η αποτοξίνωση, ενίσχυση του ανοσοποιητικού και της κινητικότητας του εντέρου. Αντιμετωπίζει το φούσκωμα, ανανεώνει το σώμα και τη διάθεσή σας.

Reliving (Ρεφλεξολογία)
Η ρεφλεξολογία επικεντρώνεται στα πέλματα, τις παλάμες και τα αυτιά, διεγείροντας τα αντανακλαστικά σημεία που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος.
Με τη μέθοδο αυτή ενεργοποιούμε τον οργανισμό, βελτιώνεται η κυκλοφορία, ενισχύεται το ανοσοποιητικό και εξισορροπείται η ορμονική λειτουργία. Θα νιώσετε να χαλαρώνουν οι εντάσεις, να απομακρύνεται το στρες, να επανέρχεται ισορροπία και αρμονία στις λειτουργίες του οργανισμού.

Clean Skin (Αντικυτταριτιδικό)
Μασάζ κατά της κυτταρίτιδας που συνδυάζει λεμφική μάλαξη και έντονες πιέσεις στα σημεία που εμφανίζεται το πρόβλημα.
Λόγω κακής κυκλοφορίας και χαμηλής ποσότητας οξυγόνου στο αίμα, οι τοξίνες που δεν αποβάλλονται συγκεντρώνονται γύρω από τα λιποκύτταρα, δημιουργώντας τη γνωστή όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Σκοπός της θεραπείας είναι η απομάκρυνση των τοξινών προκαλώντας, μέσω της έντονης μάλαξης, τοπική υπεραιμία. Με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού και ελαίων καταπολεμάμε το φαινόμενο σε βάθος, χαρίζοντας στο δέρμα μία υγιή λάμψη.